William The Conqueror (UK) + Billy Law (US) + Jackson Scribner (US)

William The Conqueror:

Kommer William the Conqueror att erövra Sverige? Vi tror det, har ni fixat biljett?

Röster från publiken senast de var här”

”Hur skall ni toppa det här”  ”Det här måste varit TOPP 5”  ”När kommer de tillbaks?”

Supertrion William the Conqueror, bestående av Joseph Ruarri, Harry Harding och Naomi Holmes är på god väg att erövra världen. Deras musik är svår att beskriva och måste upplevas. Gruppen har lyckats kombinera rock, indie, americana och grunge till ett högst personligt uttryck som inte går att värja sig mot. Rått, oborstat och intensivt och med starka låtar i botten. Rock ’n’ roll för både hjärta och hjärna!

Billy Law:

Efter ett decennium på vägarna som basist i hyllade outlaw-country-garage-rock-bandet Ottoman Turks, är Billy Law väl rustad för sin solokarriär. Startskottet var 2021 års urstarka solodebut ”Alone Somewhere”. Musiken är betydligt mer nedtonad jämfört med Ottoman Turks men inte utan rock ’n’ roll-nerv för det. Billy Law ansluter sig till den klassiska Texas singer/songwriter-skolan med låtskriveri av högst klass, scennärvaro och en förmåga att skapa vacker och berörande musik, utan att vara polerad eller tillrättalagd.

Jackson Scribner:

Jackson Scribner är född och uppvuxen i Texas med allt vad det innebär av musikalisk skolning. Från barnsben fick han lära sig spela gitarr och det dröjde inte länge innan han utvecklade sin talang till att även skriva låtar. Och vilka låtar det blivit. Känsloladdade, poetiska sånger i in form som närmast kan beskrivas som indie-folkrock. Kanske…2021 släppte Jackson sitt kritikerrosade album och nu är det dags för första internationella turnén. Välkommen till Rootsyland, Jackson Scribner!

Info.

  • Datum: 30 september, 2022
  • Plats: Tryckhallen, Falkenberg
  • Tid: 20:00