Betalning

Vi använder Swish Handel som är en automatiskt Swish funktion via vår Bank. Betalning sker till Granstigen Promotions. Du anger ditt mobilnummer så kommer betalningen upp i din Swish app. När du betalat får du en betalningsbekräftelse direkt i Swish-appen tillsammans med information när betalningen genomförts. Du får även ett mail från oss med bekräftelse på din order. Detta är ditt kvitto och gäller även som som biljett till evenemang. Vid frågor om betalningen maila oss på info@granstigen.se

Priser

Alla priser som anges är inklusive moms.

Leverans evenemangsbiljett

När du köper biljett får du ett kvitto via mail, och detta gäller även som din biljett till evenemanget. Det finns ett referensnummer som är knutit till din order och som du anger vid inträde och ev. förfrågningar.

Om du är medlem kan du få rabatterat pris på ditt biljettköp. Detta är endast giltigt genom att visa medlemskort tillsammans med biljett vid inträdet.

Leverans produkter

All merch/cd/vinyl hämtas på plats. Visa upp kvitto för att hämta ut dina produkter. Om du önskar att vi skickar dina varor till dig så löser vi det enligt överenskommelse. Maila oss på info@granstigen.se angående dina önskemål.

Kontakt

Granstigen Promotions
Organisationsnummer: 802475-0112
Granstigen 8
311 41 Falkenberg
info@granstigen.se