Medlemskap

Medlemskap 2024

Rootsy Live Falkenberg / Granstigen Promotions

Tack alla ni som stödjer vår ideella konsertförening, snart är vi 1000 medlemmar, vi ökar med lite över 100 medlemmar varje år. Förra året var ni 380 st. som betalade årsavgiften. Hoppas ni vill fortsätta stödja oss 2024, medlemsavgiften är endast 154kr.

Det ojämna priset på medlemsavgiften kommer av att vi vid årsmötet 2020 hade arrangerat konserter vid 154 tillfällen, så vi beslutade att det skulle bli det nya priset. Sen är det ju så att ”väg 154” går mellan Falkenberg och Ullared, vår medlemsavgift håller samma låga prisnivå som det mesta på GeKå´s.

Lite info till nya medlemmar:
Som medlem behåller ni både plastkort och medlemsnummer. Ni hjälper oss även att kunna fortsätta arrangera konserter med artister av hög kvalitet i Falkenberg. Medlemskortet ger rabatterat pris på de flesta konserter vi arrangerar i Hwitans Trädgård och Tryckhallen. Medlemskorten delar vi helst ut på våra konserter, vill ni ha ert hemskickat, hör av er så försöker vi lösa det. Vi gör vårt bästa för att hinna skicka ut medlemsnummer. Ni behöver inget fysiskt medlemskort för att beställa biljetter, vi ser vilka som betalt årsavgiften.

Vill ni bli ny medlem eller förnya ert medlemskap för 2024, så kan ni fixa det via denna länk:

Köp medlemskort här