The Molotovs (UK)

The Molotovs från London är så mycket England och new wave-punk som man kan vara. Nu kommer de på en kort Sverigeturné. Kristianstad, Falkenberg och Stockholm föräras med spelningar så att det är väldigt exklusivt säger sig självt.

The Molotovs är Englands hårdast arbetande band just nu, 2023 gjorde de över 100 spelningar i England!!

De är unga, hungriga, nosiga, snygga och förstås grymma musiker som har bestämt sig för att 2024 är deras år. Massor av utsålda klubbspelningar samt tunga supportspelningar. Eller vad sägs om att ha öppnat för Libertines och Blondie…innan man ens släppt en skiva. Hajpen i England är som man ju förstår väldigt stor. Ny musik kommer i vår och då lär världen explodera för Molotovs.

Som om inte deras attityd i övrigt skulle vara nog så har dessa ungdomarna världens bästa musiksmak. Man har influenserna i The Clash, Undertones, The Jam, The Who och liknande band. Samtidigt som man ger sin musik en modernare touch genom att de förstås lyssnat mycket på The Libertines, Arctic Monkeys och liknande nyare band.

Om du vill ha något att skryta om i framtiden så gå och se The Molotovs nu så du kan säga att du såg dem på en liten scen i Falkenberg.

Info.

  • Datum: 31 maj, 2024
  • Plats: Tryckhallen, Falkenberg
  • Tid: 20:00